Om Utforska Gotland

Här kommer ni få massa tips och trix för att få en fantastisk semester när ni väljer att åka till Gotland.  

Vilka är vi? Vi är en familj på fem som älskar att vara på Gotland och upptäcka olika saker varje gång vi är där. Familjen består av två föräldrar och tre barn som är mellan 1-6 år gamla. Vi har under våran egen uppväxt besökt och även bott på Gotland och vill ge våra barn samma möjlighet att upptäcka detta paradis till ö.  

Vad kommer Utforska Gotland handla om? Utforska Gotland kommer att försöka ge er alla våra smultronställen där man bland annat kan fika, handla och bada. Vi kommer ge våra tips på vad man kan göra med familjen när man semestrar på Gotland både under sommaren men även under andra årstider, varje årstid har sin charm. 

Det finns mycket att se och göra på Gotland som är roligt och spännande både för barn och vuxna, här kommer vi tipsa om vad som ska med hur man tar sig dit och mycket mer. 

Som familj när man ska packa till semestern så är det lätt att glömma olika saker så vi har försökt samla våra packtips och vad som kan underlätta men även vad som redan finns på Gotland att få tag på så man slipper ta med sig en massa onödigt.  

Vi hoppas att ni kommer ta del av alla våra tips och få en underbar semester och uppleva massa fantastiska ställen som vi rekommenderat.